Luode
Print E-mail

Luode Consulting Oy on vesialan asiantuntijatehtäviin ja mittausteknologiaan erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilöityjä mittaus- ja tarkkailuohjelmia. Henkilökuntamme muodostuu vankan kokemuksen omaavista vesistötutkimuksen sekä mittausteknologian asiantuntijoista.

Ydinosaamistamme ovat vedenlaadun, -määrän ja virtausten mittaukset erilaisissa luonnonvesistöissä. Toteutamme mittauksia vesihuoltosektorin ja teollisuuden tarpeisiin minkä lisäksi tarjoamme vesistöjen mallinnuspalveluita suunnittelun ja tutkimuksen avuksi. Toimimme sekä merellä että sisävesillä.

Henkilökunnallamme on myös vahva asiantuntemus puhtaiden ja saastuneiden sedimenttien ruoppauksiin liittyvissä kysymyksissä sekä energiasektorin vesistö- tarkkailu- ja luvitusasioissa.

Asiantuntijapalveluiden lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat vedenlaadun mittauslaitteistojen suunnittelu, vuokraus, valmistus ja myynti. Mittausasemamme ovat markkinoiden laadukkaimpia ja perusteellisesti testattuja vaativaan ympärivuotiseen käyttöön.

24h päivystyspuhelinnumero:

 

050 532 0566